...how to save a life...

.9.

Som sagt tog jag tåg-tåg-buss-Volvo i måndags till Stora Mellby o myste m Sandra o Linus (Glennis vart ute hela tiden o sågade träd, o fingrar, i trädgården). Det blev lite ICA, lite fika, lite cocacola (ajja Malin!) o mycket grillat...(när Glennis hjälpt oss att få den tänd!) Sen efter jag nattat min gris så kollade vi på någon Bfilm på 4an, jag är inte mycket för deckare men det vart lite rysig ibland...men så uppenbar!



Igår (tisdag) blev det två promenixar, lite solning o fika på altanen, korv m bröd o återigen cocacola...Sen underbara buss o tåg turen hem till Götleborg o Lindome. Vilken stor kille han blivit förresten! Sitter nästan helt själv o stark som en oxe! Söt som tusan o ett riktigt charmtroll med. Har sällan träffat en bebis som ler så mycket som han...min lilla gris.



Idag har det varit Kungsmässan på programmet (ovanligt va?!) med fyndshopping! Spanat in en bh på Lindex ett tag- skulle köpa den idag...vaddå? Jo rea på den- tack! Sen 4 pocket böcker för 3- kanoners! Sen ytterligare en bh på rea- plus halva reapriset! Wonderful. Nagellack blev det också (25:- på Lindex Persson) o ett par sunbrills jag sett på Glitter för någon vecka sedan...Skönt o slösa pengar. Not.

Snart blir det babysitting hos Fanny för pappsen där ska på fotboll o mammsen är på möte...
O ikväll Greys- givet!

-Over and out-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0