Sun is shineing...weather is sweet

Så jävla bra för er då.

Påsk...vem bryr sig egentligen? På riktigt liksom. Jag har ju ändå inga vänner så vad spelar det för roll om Skärtorsdagen är en av årets största festdagar? Har ju ändå inga o vara med...jävla roligt m påsk alltså!

Det enda positiva är att solen lyst hela dagen, men trots att det varit 20 grader varmt här i solen idag så har jag inte haft tid till o sola. Först städa hela huset, sen Coop, sen 1 timma senare påsklunch m farmor, farfar,farbror,mamma,pappa,bröder o Madde...Ingen ide o gå ut o sätta sig en timma (dessutom var det inte 21 grader då för kl vart bara 1200!) o sen påsklunch fram till 1630- lämna Madde på Maxi o köpa varsin påskpresent till päronen o sen hem- upp till Marre o kirra Frittekortet (tack underbara du!)...hem till bror en stund o nu hemma igen...Ser ni någon lucka? Samma väder utlovas i morgon men jag kan inte sola då heller- Nya Gamla Ullevi ska få sig ett besök då IFK Göteborg möter Djurgården (läs Aporna) från Stockholm...Amandas lillebror ska jag spana efter...han skulle vara den som var fullast, gapigast, den som moonade o (jag citerar) "han som klättrade på alla andra"...Inte så Amanda- men ALLA i Djurgårdens klack är gapiga o "klättrar på alla andra"...det är inte för inte dom kallas Aporna...Vinst hoppas vi iaf på för vår del! Första matchen på hemma plan o om ni vill bli glada för min del så hinner jag med ett derby också! Wonderfull. Dyra biljetter men det är det värt kan jag lova!

Nu ska jag glassa vidare i ett 28 gradigt varmt hus o mitt nya favvo halsband (självklart m kläder också- oroa er inte!)...Blir lite ost o kex-bricka här framåt 2000. Broo är på besök ikväll- mys!
Längtar tills på måndag- då ska jag få åka tåg till Alingsås...

-Over and out-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0