Somedays I want to call you but I know you wont be there

Söndag idag- det är ju konstaterat att söndagar är sämst- annars skulle den ju inte vara den sista av veckans alla 7 dagar?! Söndagar är konstant sega, långa, gråa o trista- med undantag från idag.

Igår gav jag mig ut i "snökaoset" o tog tåget in till Götleborg där jag tog mig en tur in på Nordstan o cashade in en söt liten joggindress till min gris i Stora Mellby o strax där efter tog jag m mig min obligatoriska Vanilla-Latte o parkerade mig själv på tåget mot Alingsås...Rätt lungt att åka tåget dit ut, jag menar jag har ju åkt till Umeå m tåg så en tripp på ca 40 minuter är ju en baggis! Värre är det när man väl kommer fram till Alingsås o ska m 540 till Sollebrunn- m 35 guppandes ut med åker efter åker...efter åker...Att jag dessutom alltid dricker en latte på tåget gör inte bussresan roligare eftersom det är när jag ställer mig upp för att gå av tåget som jag inser att "SHIT vad kissinödig jag är!" Igår var det dessutom knôkat på bussen, jag satt ovanför ett däck (vilket förvisso gav mig gratis massage) o värmen var trasig på busshelvetet så det sprutade ut KYLA ur elementen- lyckat! Men oj vad det är värt det eftersom när jag kommer fram både får gå på toa o pussa på grisen Linus...(okej jag får ju också träffa dig Sandra!)



Det hände inte sådär jättemycket- vi prata- åt tacos- kollade Melodifestivalen (skandal!)- nattade bebus- drack (inte ens) ett glas vin o sen vid 2300 gick vi o sov för att jag (o jag såg allt på dig med Sandra!) var så sjuukt trött. Sover ju så fruktansvärt dåligt på nätterna o att jag dessutom natten innan vart uppe ett bra tag o pratat m min man gjorde mig ju inte piggare. Vaknade första gången, som alltid, runt 0500 o sedan dess har jag legat o vridigt o vändt på mig tills klockan blev runt 0900 o jag bestämde mig för att vara social m Sandra o Linus...Vi tog en promenad under dagen o sen åkte vi till hennes päron o drack kaffe innan jag återigen satte mig på bussen- till Alingsås o sedan tåget...Underbart m sol hela vägen men tråkigt att det är så varmt för då töar ju all (helvetes)snö bort!

Nu ikväll blir det thaimat o kanske Bones klockan 2000...vem vet.
-Over and out-

Kommentarer
Postat av: Sandra

Det var ju snällt att du nämnde mig också;) Ja gud va trötta vi var! Men kanske desto piggare igår!

2009-02-23 @ 10:24:47
URL: http://nyblivenmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0