Suddenly the words to big and the hours move to slow...

...and I just wish that you where holding me near.

Seven days, it feels like a year

You whisper through the line

You know I miss you like crazy

So baby can you steal a plane

A boat, the fastest train

You know it just don't feel the same when you're gone.

Arbetsintervjun gick bra, otroligt bra. För bra! Hur kan en arbetsintervju gå för bra? Jo, eftersom jag inte kan tacka ja till jobbet. Första anställningsdag är 1 mars, då kan jag inte jobba något typ. Om jag får som jag vill gällande mitt "sommarjobb", som förresten fortfarande inte hört av sig. Dom har hört av sig till ytterligare en guide o jag o Mia undrar förtvivlat varför vi inte blivit uppringda- men vi kan inte göra annat än att vänta. Men men, till Turkiet ska jag- med eller utan jobb, då åker jag ner i slutet av april, vilket betyder att jag kan jobba hela mars o april o få ihop lite pengar till att leva för där nere. Dessutom har mannens bror lovat att jag får arbeta i hans klädbutik i Kumköy om jag inte får jobb av företaget...Jobb får jag ju, det är jag garanterad- men vart vet vi ju inte ännu.
O det är det vi väntar på.



Annars så vet jag inte vad som hänt, jag är otroligt känslig för allt. Igår kollade jag "Bonde söker fru-bröllopet" o jag HATAR verkligen "Bonde söker fru", men oj vad jag grät när jag såg bruden o under cermonin strömmade tårarna längs kinderna...Men idag tog jag fan nog rekordet i att gråta över töntigaste sakerna...Ni vet "Stilpoliserna" på 5an? Satt o tittade på det lite halvt samtidigt som jag läste min bok ("Bilden av pappa"- grymt bra!!!) o det handlade idag om att kvinnorna i någon stad i England skulle få nya bhisar istället för o operera sig- Trinny o Sussana ville visa att man kan få snyggare, mindre, strörre, fylligare, fastare, runda, klyftan...osv. UTAN operation o annordnade så att minst 1 000 kvinnor fick komma o bli mätta o hjälpta av riktiga experter o få en ny bh. Så bra för dom! Men i slutet så skulle alla samlas framför en scen o där skulle alla ta av sig sina tröjor, visa upp sina nya bhisar o dom skulle ha med sig sina gammla i handen för o kassta upp dom i luften (Ni vet som dom alltid gör i amerikanska filmer när dom tar studenten?)...Då började Malin GRÅTA...Jag menar va faaan händer här? Haha skoja inte!!! Okej det var inte i den grad som under "Bonde söker fru" men tårarna fanns iaf...Dom spelade någon vacker låt o jag vet inte. Sen började jag asgarva- för jag insåg att jag satt o grät över en sån fruktansvärt töntig sak.

Men jag mår inte 100, jag e trött efter att jag aldrig får sova på nätterna (eftersom jag hostar)- trött över att inte jobba (men ja har ju varit sjuk o idag intervju)- trött på detta landet, trött på vädret (okej igår o idag toppen väder men ändå!)- trött på att aldrig göra någonting. Men mest trött e jag på att vara utan min man, jag saknar han så jag mår illa- jag får ångest när jag tänker på honom (vilket är typ heeela tiden) o jag vet att det inte är långt kvar, men det är förmodligen också därför jag saknar honom så mycket. Han grät i webcamen igår för han saknade mig, o då började la Malin storböla hon ockå(är sjukligt svag för killar som gråter! Speciellt om dom gråter för min del) Men men, nu tröstar jag mig med ett stort glas te, deppmusik o hopp om att företaget ringer i morgon.
(Oj vad uppiggande allt det där va- not)

I morgon blir det jobb på ett "fritidshem" i Kållered från 1200-1700, tror vi iaf eftersom dom skickade en smsförfrågan men jag har inte fått någon bekräftelse efter att jag skickat ett accepterandesms.
Får ringa dom i morgon om dom inte ringer själva. Ska ju inte vara där förrän 1200 så!
Har jag tur så ringer dom o frågar om jag kan vara någon annanstans från typ 0830-1700- då får jag ju fråga om fritidshemmet i Kållered men säga att jag hellre tar det 0830-1700...fler timmar ju!

Take me back into your arms

And don't ever let me go



                                                                                                                                                         Permanent Monday- Jordin Sparks

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0