5e dagen

Här hemma i Svea är allt som alltid- inget nytt och egentligen ingen att skriva för heller. Ni som egentligen bryr er snackar jag väl med titt som tätt anyway!?


Idag vart det upp tidigt som skatan för att åka med mammi till något ställe där dom testar ut inlägg till skor, min stackars mamms har nämligen drabbats av ledbandsremautism (stavfel!?!) och har jätteont i lederna, då speciellt fötterna. Detta ska nu försöka lindras med hjälp av speciella inlägg som gottar till det för foten i skon...Hoppas verkligen det hjälper för nej- att se sin mamma lida bara av att ställa sig upp är inte så kul.


Eftersom mammi inte gillar att köra bil i stan, och eftersom jag ännu inte har ngt körkort, så var även Madds (storebrors flickvän) med och efter besöket på specialisten så cruzade vi in till FemmanHuset där vi kollade runt i affärerna. Jag köpte en klänning/tunika som jag tänkte använda på nyår, det beror väl helt o hållet på vad vi gör jag o min man men den är inte jätteparty i vilket fall som helst så jag kan gott ha den även om vi bara äter middag hemma med hans familj. Jag bryr mig inte om nyår sådär väldans mycket- men iår kommer jag få vara med min man och då känns det genast lite roligare att tänka på kläder osv. Det blev även en tajt, nästan som tubtop, kjol för att använda som förlängning av kortare tunikor eller då även som kjol...Pullan hade en sån i Urkland och jag tyckte det vart väldigt smart så jag gjorde ett fynd på Rut mfl. för 49:-...som hittat!


Jag är rejält nervös för flygresan till Turkiet, tackvare dig Jessica Ebbhagen!- jag landar 17.45 i Istanbul och ska sedan ta mig till en annan terminal där mitt plan går 19.10...Eftersom jag flyger med TurkisAirlines hela vägen så ska det kunna ordnas att min väska bara skickas vidare, men jag undrar ändå hur det blir med min incheckning osv till Antalya flyget...I vanliga fall ska man ju vara på flygplatsen 2h innan o nu har jag knappt 1h o 20 min på mig...Funderar på att be dom eskotera (heter det så?) mig ifrån Göteborg-Istanbul flyget till Istanbul-Antalya flyget!? Det borde väl gå att ordna. Ska dock prata med både Anni o Amanda som jag misstänker har flugit från IST förut!!!O sedan ska jag ta reda på varenda liten milimeter av information så jag slipper känna ångest över flyget- själva vistelsen, 2 veckor hos hans familj- inga pussar, inga kramar, inga ömhetsbevis offentligt- gör mig nervös...Jag älskar att sitta i soffan o pilla i hans krulliga nackhår!!!Men ikke. Tur att vi beger oss åtminstonde 1 natt till Alanya o letar upp ett hotell så vi får pussas ordentligt- annars blir det väl att "vi går bara på en promenad"...Haha. Vikka problem! Jag får iaf vara med honom- o det är det som räknas!


Har sökt ännu fler jobb idag, lite här o var- mest extrajobb eftersom jag vill ut nästa sommar igen...Papperna för körkortet är utskrivna- ska bara till optikern för syntest igen vilket nog blir av på onsdag nästa vecka. Håll tummarna för det!


Nu blir det dock sängen, med boken...O sedan nattinatti.
Sweet dreams.
XOXO


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0