Svea

Sådär ja- som utlovat har jag tagit upp bloggandet igen...Bara efter några timmar i Sveas kalla rike!Enjoy.



Vi landade igår, 19.05, och mötes av kramandes föräldrar på Landvetter...Ett sista farväl till mina kära vapendragare och ut i den kalla, men friska, vinter(!)luften och hem till lilla Lindome där det vankades RÄKOR,KRÄFTOR OCH UNGSGRATINERAD HUMMER...I love my family!Jag åt tills jag kräktes, men fick även i mig lite av lillebrors tacos och jo- den smakar betydligt bättre här hemma i Svea. Första glaset kranvatten gick ner snabbt- så även andra, tredje och fjärde...Fy fabian va gott!Lösgodis,bubbelvatten och svenskt smör...vad mer åt jag?! En kort visit till grannarna där prinsessan sov men fick tjötat lite med Linda.Som jag saknat det! Försökte få tag på Veysel hela kvällen men utan resultat...eller resultatet blev att jag grät o grät o ja...grät lite till...(*läs helt hysteriskt) eftersom han lovat att vi skulle snicksnacka om aftonen. Anledningen vart att han druckit en Effe's (turkisk öl) för mycket under BJK (Besiktas- ett av Turkiets största fotbolls lag) matchen och somnat redan vid elva (22 svensk tid) och sedan inte hört telefonen...idiot.



Idag vaknade jag med katten, bokstavligt talat, Findus som har vaktat mitt rum åt mig under 6 månaders tid ville komma in och kraffsade på dörren tills jag blev tokig...7.20...Danke! Men i Turkiet är klockan faktiskt 8.20 då och tja...i vanliga fall står jag o väntar på ServiceBussen vid den tiden.Sedan blev det SVENSK TV (iof amerikanska program men men) o godisskålen på magen...älskart!Tillslut fick jag min efterlängtade svenska frukost med fullkornsbröd,kräftsjärtsröra med vitlök,potatissallad,kallkorv,apelsinjuice,oboy,ost och sist men inte minst- GEVALIA KAFFE! Pappsen fick lite paket också eftersom, jo jag var förberedd!, det är fars dag. Duschade bort min bränna i det svenska vattnet och begav mig till prinsessan som faktiskt blev riktigt glad att se mig och vi kollade Teletubis en stund innan det vart dags att åka till Frölunda torg för lite ögonshopping. Drack Is Chai och en stor Vanilla Latte från Espresso House och köpte dessutom ett snyggt läderskärp till mammis gamla avlagda jeansskjorta som jag tänkt att sno ifrån henne.



Underbart att få vara hemma igen.Men oj så känslorna är blandade!Det känns som jag ska vara här ett kort tag bara, att jag är här på semester o snart ska åka tillbaka- vilket visserligen är sant men det är trots allt 5 månader kvar tills nästa säsong och ja...vem vet om jag o Veysel ses innan dess?Självklart saknar jag honom, och så fort jag tänker på det (som nu) så klumpar det sig i halsen och tårarna smyger fram men som han sa "we both need this winter to fix our future"...önskar bara att vi kunde vara tillsammans samtidigt som vi fixade allt.



Nu är det dags för KORV MED BRÖD nere i köket och ikäll blir det Thaien med kycklingspett i jordnötssås...
Räkna nu hur många gånger jag skrivit något som har med mat att göra...

XOXO


Kommentarer
Postat av: Timsan

Hej Timsan

2009-11-08 @ 17:36:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0