Trött tröttare tröttast...

Åå skit!Jag försov mig i morses- var dödstrött tackvare någon tant som ringde fel mitt i natten hem till oss- det blev ett väldans liv då vi trodde det var GP (Göteborgs posten) som ringde (min far delar ut den om natten). Somnade om o vaknade lite senare o kollade på klockan på hemtelefonen-05.38, grejt!då kan jag sova 20 minuter till...Mamma kom o väckte mig 6.50 då hon hade för sig att jag började 7.30...Thank god for that! O tack o lov för att pappi skulle åka i samma veva så jag fick skjuts upp till jobbet o kom i tid- hade visserligen kommit i tid om jag promenerat men jag kände att jag inte ville gå 2 km stressad som jag var...

Det har varit en lugnt dag på jobbet, skönt o vara tillbaks på ett dagis där alla barn känner mig men det var många frågetecken från barnens ögon när jag gick in på Sjöhästen istället för på Korallen o många av barnen på Sjöhästen frågade "När ska du gå in på Korallen?"...Sötaste var Korallen-Jullan när hon satt o spelade spel i morses inne på Sjöhästen (då det är våran öppningsavdelning så kommer de tidiga barnen dit) o jag sa till henne o plocka ihop för att Jessica väntar på Korallen...då svarade hon "Jaha men varför får du vara här då- väntar inte Jessica på dig?"..."Erm näe jag ska jobba på Sjöhästen idag"..."Då vill jag vara kvar här..." Sötnos!

Efter jobbet sprang jag mina 30 minuter på min crosstrainer o nyss har jag ätit middag...I morgon blir det jag som öppnar, segt o gå upp men jag ääälskar att få gå tidigt där ifrån!615-1430...gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0