Vibraaaaaaatone

Sitter med en VibraTone runt magen, den ska tydligen göra den platt...vi får väl se med den saken!Men äsch det är väl värt att pröva.


Har precis kommit in efter att ha övningskört med pappi igen, vi körde långt idag- o inte bara i ett industriområde utan ute på riktig väg!Lärrigt värre. Men jag är ju en naturbegåvning så of course I did good!Tyckte det var lite läskigt o fick lite panik när jag fick möte på en sån smal väg som jag körde på men vi körde lite mer än 1 timme o här sitter jag- o bilen står parkerad utanför huset utan plåtskador så vi ska väl vara nöjda med det!Hehe. O ni som bor i Mölndal eller har kört bil i Mölndal vet att det KRYLLAR av rondeller som man ska blinka in o ut o hej o hå...Men pappa sa "precis så" eller "jättebra" efter varje rondell så jag antar att det gick bra!


Idag jobbade jag of course, 0900-1730 men eftersom dom hade APT idag så stängde jag dagis strax innan 1700 då sista gubben hämtat sin son!Dock skulle alla barn vara hämtade 1630 men han hade inte fått den informationen o inte hade han fått informationen om att det var stängt i morgon.


Nu blir det att vibra-färdigt o sedan blir det väl Greys, även om jag inte följer det o inte heller tycker att det är så bra längre...Kanske ska kolla Public enemy eller vad den heter...Tror det blir så.


I morgon ska jag umgås med min Linda!
Över o ut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0