123 på det 4 skall det ske på det 5 gäller det på 6 smäller det!

Flera nätter i rad har det börjat bli kallt om kvällar och nätter här nere vilket vi tycker är superskönt! Med kallt menar jag kanske 20 grader och lagom för att dra på sig ett tunt lakan i sängen. En natt var det tillochmed så pass kallt att vi kunde ligga tätt intill varandra o sova i varandras armar- det ni!

Idag vaknade jag vid 10tiden och insåg att fläkten inte brummade på som vanligt utan den var avstängd och trots detta svettades jag inte ihjäl under mitt lakan! Halleluja moment.

Efter Doruk igår blev det inte mycket gjort, jag värmde upp resterna från svärfars middag och åt framför tvn. En ordentlig dusch med skrubb i vanlig ordning, dock tillsammans med ett glas rött på badrumshyllan och sedan var klockan 22 o skatt kom hem från jobbet. Mera tv o prat och tillslut i säng redan vid 12tiden! Lyx!!!

Idag skulle jag gått och betalat biljetten hem men eftersom de har flygförseningar så blir det lite små kaos så jag tar det i morgon efter Alanya turen. Istället har jag ätit frukost, kollat på Martha och pratat massa om vårat uppehållstillstånd med V nu när han är hemma på rast.

Det går verkligen framåt för oss nu och allt känns så himla bra!Jag vet att vi kommer behöva vänta lite på allt men vi ät ändå igång och det känns så j*vla bra! Vi pratar om allt och är helt ärliga med vad vi tänker och tycker o det känns så förbannat bra ända ner i magen!

Ikväll blir det sista timmarna på jobbet, har egentligen slutat med då Maria tog sin kortisonspruta för reumatismen igår så kan hon inte jobba, o Amanda är också ledig vilket betyder att bara L skulle jobba så jag går in 19-23 o hjälper under rushen såklart.

Nu skall jag väcka skatt, dricka upp mitt Gevalia och läsa min bok.

Puss o hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0