34!

Åh bara 34 grader idag i skuggan. Nästan kallt. Not. Här om natten vaknade jag dock utav att jag frös !!! Jag frös så jag skakade tänder i sängen, gick upp o kollade temperaturen som visade 23 grader...Erm. Kallt eller hur?



Annars flyter allt på. Bokstavligt. Lite mindre svettigt men fortfarande så att det rinner längs ryggen imellanåt. Hade en vän från Norge på besök under den veckan jag skar mig- hon hade med sig husmansknäckebröd, frukostknäcke, dansk gräddost, hushållsost, räkost, Marabou o Fisherman friends <3 Helt ärligt börjar jag tröttna på knäckebröd nu haha! Äter det till frukost, lunch och ofta kvällsmat när jag kommer hem på natten! Men guldvärt att ha i skafferiet så jag slipper äta det hemska vita brödet.



På fredag är jag äntligen ledig igen, då skall vi försöka ordna första steget för oss! Är så glad att det verkligen sker något även om det kommer ta tid det här. Och så måste jag till stranden med Denise, min fina lilla tjej åker hem här ifrån. Hon gör det vi alla borde göra- hon sätter sig själv i första rummet och säger upp sig från företaget from hell (in my eyes) och ser till att hon själv mår bra. Jag står bakom ditt beslut även om jag vet exakt preciiiiiis hur ont det gör.



Nu skall jag bläddra igenom lite bloggar, äta upp min döner och snart börja jobba :) Puss o kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0