Istanbul

Go morgon! Passar på att skriva lite innan skatt vaknar. Om 5 minuter ringer klockan och det är dags för hotellfrukost! Mums.

Hotellet vi bor på är jättefint, rummet är liiite litet men vad gör det när vi varit ifrån varandra så länge och bara vill vara nära :D

Vi kom fram runt 20-tiden i söndags kväll och gick direkt och käkade på Istanbuls största gata- Istiklal. På måndagen tog vi först stegen mot ambassaden för o veta vart den låg- kunde inte legat närmre typ! Kanonläge!

Sedan började jakten på jackan. Tillslut hittade han en han tyckte om så han slog till på den! Jag köpte en kopia på HonkeyDorys tröja med ängla-vingar på ryggen.

I går var ju the D day och innan intervjun låg vi bara och var nervösa i sängen på hotellet- den gick någorlunda smärtfritt, ett papper som saknades bara som vi fick springa runt och leta efter. Men det ordnade sig tillslut det med och nu är det bara att vänta!

På kvällen tog vi oss ner till ett jättemysigt område och åt olika "plockmat" från olika gatustånd- huur gott!!!??? Jag dog.

Idag skall vi leta upp ett billigare shoppingcenter och ikväll som är sista kvällen skall vi kolla fotboll och äta på finrestaurang <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/771554/images/2012/pic_50b5becbe087c31b22d729df.jpg" class="image">


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0