Securitas nästa!?

Det pep i kassan bakom mig på jobbet idag, eftersom tjejen som sitter där är ny så vänder jag mig om för o kolla läget- ena kvinnan tittar förvånat upp o en annan man viftar med armarna som "här var det inget", men han fortsätter gå när jag ber honom stanna för att det pep. Som tur va hade inte jag någon i min kö så jag reste på mig och när jag gjorde det så ökade mannen på stegen, och när jag öppnade den lilla grinden bakom kassan började han springa.

So I did to. Skrek till mina kollegor att ringa KL (kassaledaren)...Sprang som en idiot efter honom samtidigt som jag tänkte "va fan skall jag göra om jag får tag o honom?!" Precis när jag tänker den tanken hör jag fotsteg och en nyckelknippa som skramla och rätt som det var fick Jens tag i honom som hade sett mig springa efter gubben när han stod o packa upp chips- och sprang efter. Tack o lov.

Han får tag i hans jacka och drar in honom o håller han medans gubben såklart försöker smita. Han drar sig mot containern som är utanför, för tidningar, och slänger in något där...Jens fortsätter hålla i honom samtidigt som KL kommer och håller fast gubben med Jens och ber mig ringa polisen. Sagt o gjort så blir jag kopplad till butik-avdelningen som sedan skickar en bil.

Vi är 3 pers som står o vaktar gubben som vill gå ut o röka, han looovar att inte gå. Vi kan tillochmed med få hans plånbok med körkort om vi vill. Nej.

Tillslut kommer polisen som gör förhör med mannen och oss, vi hittar varorna han slängt iväg och "tyvärr" gick inte summan upp i mer än 298:- så han fick gå där ifrån med "du är inte välkommen här igen"...

Så vad hade han då tagit? 1 färgpatron, 1 shampoo och 1 låsolja. Nödvändigt att få en polisanmälan på sig för det eller?

Men som jag lärt mig från jag börja på Maxi- ingenting förvånar mig längre.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0