Sunconnect Side Resort


Yes vänner- här är där där man (jag) är!
Veysel har åkt till sina föräldrar och skall vara där några fler dagar än mig då jag tyvärr blir uttråkad av att sitta hemma hos hans mamma medans han åker hit o dit till ställen tjejer inte följer med. Dessutom skulle hans dotter åkt med, men när vi var i Manavgat så ringde mamman o sa att Yagmur inte ville följa med o bara grät där hemma. Så egentligen hade jag kunnat åka med- men vem är jag att klaga på att få sola i några dagar i 30graders värme istället för att sitta inne o dricka te!?

Igår var en stor dag, vi hade turkisk afton här på hotellet o Veysel bestämde sig för att det var dags att jag fick träffa hans dotter- vi har inte fått tillåtelse från mamman innan o jag vill inte bråka med henne för rättigheterna är inte samma som hemma...men igår var det äntligen dags! Det gick jättebra- vi käkade middag o dansade minidisco innan showdansarna kom o uppträdde. Våra presenter uppskattades utav henne (speciellt surfplattan!!!) o vid 22tiden åkte Veysel o skruttan taxi hem.

Nu på eftermiddagen har jag varit på 1 timmes pedikyr och precis nu har jag käkat middag vid poolen. Strax blir det rummet o film- i morgon hoppas vi på solen igen- det kan lika väl vända här vid denna tiden så man får ta det dag för dag!

Puss o kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0