Vilken natt!

Hade så fruktansvärt ont i magen i går kväll av att inte ha kunnat gå på toaletten sedan i tisdags kväll, jag får ofta så när jag äter värktabletter i alla olika former, och sedan i måndags har jag ätit mina tabletter för muskelinflammationen som kom tillbaka efter att jag börjar sitta mycket i kassan igen. Vi har fått nya scheman o de har gjort nedskärningar på jobbet, vilket betyder mindre tider i caféet- mer i kassan. Något min kropp vägrar!

Vi åkte in 23:15, till Kungsbacka dit sjukvårdsupplysningen hänvisat oss. Dom stängde 00:00 o kunde inte ta emot oss, så dom hänvisade oss till Mölndal- i Mölndal hade dom ingen kirurg så hon hänvisade oss vidare till Östra.

På Östra fick vi vänta 3,5h timma innan läkaren kom o konstaterade kraftig magkatarr/början till magsår vid magmunnen. Han ordinerade INGA mer muskeltabletter då förstoppningen beror på att jag ätit för mycket tabletter och skrev recept på medicin för magen. 

Fick svälja bedövningsmedel i flytande form o sedan hem- det låter som "snabbt o lätt". Vi var hemma kl 05:00 igen- idag är vi äckligt trötta och allmänt irriterade. Magen känns ostabil o gör ont- men inte som igår!


Nu blir det tvhäng resten av dagen <3


Kommentarer
Postat av: Maria Kusin

Var rädd om dig fina Malin! Du ska hålla i många år.... Krya på dig. Kram Maria

2014-03-08 @ 18:43:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0